2Solar
Jouw softwarepakket

Maak een koppeling met 2Solar

Wij koppelen ieder software systeem met 2Solar. Volledig automatisch, volledig veilig. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Koppeling met 2Solar

2Solar is een baanbrekend zonne-energiesysteem dat is ontworpen om duurzame energie eenvoudiger en toegankelijker te maken voor huishoudens en bedrijven. Met behulp van de nieuwste technologieën, biedt 2Solar efficiënte zonnepanelen en batterijopslag, waardoor klanten geld kunnen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Bovendien zorgt ons systeem voor een snelle en eenvoudige installatie, wat betekent dat u snel kunt genieten van de voordelen van zonne-energie. Kies voor 2Solar en draag bij aan een duurzamere toekomst.
 • Waar de standaard koppelingen van 2Solar stoppen, kunnen wij alles met 2Solar koppelen

Waarom een koppeling met 2Solar

Met een koppeling met 2Solar maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met 2Solar dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit. Omdat veel meer bedrijven willen koppelen met 2Solar gebruiken we zoveel mogelijk functionaliteiten opnieuw. Dit resulteert in lagere maandtarieven en vriendelijke setup-kosten.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met 2Solar?

De prijs van een koppeling met 2Solar verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met 2Solar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met 2Solar

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op