KoppelHet logo

Maak een koppeling met 2Solar

Wij koppelen ieder software systeem met 2Solar. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met 2Solar

2Solar is een baanbrekend zonne-energiesysteem dat is ontworpen om duurzame energie eenvoudiger en toegankelijker te maken voor huishoudens en bedrijven. Met behulp van de nieuwste technologieën, biedt 2Solar efficiënte zonnepanelen en batterijopslag, waardoor klanten geld kunnen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Bovendien zorgt ons systeem voor een snelle en eenvoudige installatie, wat betekent dat u snel kunt genieten van de voordelen van zonne-energie. Kies voor 2Solar en draag bij aan een duurzamere toekomst.

  • Waar de standaard koppelingen van 2Solar stoppen, kunnen wij alles met 2Solar koppelen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met 2Solar?

De prijs van een koppeling met 2Solar verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met 2Solar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met 2Solar bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met 2Solar

business-software

Alle business-software (34)

Staat jouw integratie met 2Solar er niet tussen?

Staat jouw koppeling met 2Solar er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met 2Solar.

Stel je vraag