ActiveCampaign
Jouw softwarepakket

Maak een koppeling met ActiveCampaign

Wij koppelen ieder software systeem met ActiveCampaign. Volledig automatisch, volledig veilig. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Koppeling met ActiveCampaign

Active Campaign is een krachtig marketing automation platform waarmee jij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Met de gebruiksvriendelijke interface en de vele functionaliteiten, zoals e-mailmarketing, automatisering en CRM, wordt het beheren van jouw marketingcampagnes een fluitje van een cent. Jij verdient een partner die je helpt te groeien, en dat is precies wat Active Campaign voor je kan betekenen.
 • Waar de koppelingen van ActiveCampaign stoppen, gaan wij verder

Waarom een koppeling met ActiveCampaign

Met een koppeling met ActiveCampaign maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met ActiveCampaign dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit. Omdat veel meer bedrijven willen koppelen met ActiveCampaign gebruiken we zoveel mogelijk functionaliteiten opnieuw. Dit resulteert in lagere maandtarieven en vriendelijke setup-kosten.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met ActiveCampaign?

De prijs van een koppeling met ActiveCampaign verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met ActiveCampaign worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met ActiveCampaign

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op