KoppelHet logo

Maak een koppeling met AFAS

Wij koppelen ieder software systeem met AFAS. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met AFAS

Het Leusdense softwarebedrijf AFAS maakt al sinds 1996 bedrijfssoftware. Het bedrijf is vooral bekend als leverancier van ERP en HRM software. Dit doen ze voor grote multinationals maar ook voor kleinere organisaties. De software van AFAS is te koppelen via GET-connectoren (een koppeling om gegevens op te halen) en UPDATE-connectoren (een koppeling om gegevens in AFAS bij te werken of toe te voegen). Wij kunnen vrijwel elk software systeem met AFAS koppelen.

  • Sinds 1996 een betrouwbare leverancier van bedrijfssoftware

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met AFAS?

De prijs van een koppeling met AFAS verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met AFAS worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met AFAS bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met AFAS

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met AFAS er niet tussen?

Staat jouw koppeling met AFAS er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met AFAS.

Stel je vraag