KoppelHet logo

Maak een koppeling met Channable

Wij koppelen ieder software systeem met Channable. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Channable

Channable is een krachtig platform dat bedrijven helpt bij het beheren van hun productfeeds en het optimaliseren van hun online verkoopkanalen. Met de gebruiksvriendelijke interface en de slimme functies, zoals productfeed-optimalisatie, orderbeheer en kanaalintegraties, kunnen bedrijven snel en efficiënt producten promoten op verschillende verkoopkanalen.    Channable biedt een alles-in-één oplossing voor het beheer van productfeeds, waarmee gebruikers hun producten eenvoudig kunnen integreren en synchroniseren met verschillende verkoopkanalen, zoals Amazon, Google Shopping en Facebook. Hierdoor kunnen bedrijven hun online verkoop verhogen en hun bereik vergroten.

  • Waar de koppelingen van Channable stoppen, gaan wij verder

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Channable?

De prijs van een koppeling met Channable verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Channable worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Channable bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Channable

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Channable er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Channable er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Channable.

Stel je vraag