KoppelHet logo

Maak een koppeling met Cleverdesk

Wij koppelen ieder software systeem met Cleverdesk. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Cleverdesk

Cleverdesk is een projectmanagement software die bedrijven helpt bij het beheren en coördineren van hun projecten, het plannen van taken en het alloceren van middelen. De software biedt ook tools voor het communiceren en samenwerken met teamleden, het beheren van documenten en het bijhouden van de voortgang van projecten.

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Cleverdesk?

  De prijs van een koppeling met Cleverdesk verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Cleverdesk worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling met Cleverdesk bouwen?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Cleverdesk

  boekhouding-facturatie

  business-software

  Alle business-software (27)

  Staat jouw integratie met Cleverdesk er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Cleverdesk er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Cleverdesk.

  Stel je vraag