KoppelHet logo

Maak een koppeling met Copper

Wij koppelen ieder software systeem met Copper. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Copper

Copper is een softwarepakket dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun verkoop- en klantrelaties. Het pakket biedt een centraal platform waar bedrijven hun contacten, interacties, afspraken en verkoopkansen kunnen beheren. Een van de belangrijkste voordelen van Copper is dat het pakket gemakkelijk kan worden gekoppeld aan andere software, waardoor het een integraal onderdeel kan worden van een groter bedrijfssysteem. Dit betekent dat bedrijven hun verkoop- en klantgegevens kunnen delen met andere afdelingen en teams, waardoor zij een beter inzicht krijgen in de behoeften en wensen van hun klanten.

 • Eenvoudig te integreren
 • Centraal platform voor verkoop- en klantgegevens
 • Verbeterde klanttevredenheid

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Copper?

De prijs van een koppeling met Copper verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Copper worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Copper bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Copper

crm-erp

  boekhouding-facturatie

  business-software

  Alle business-software (27)

  Staat jouw integratie met Copper er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Copper er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Copper.

  Stel je vraag