KoppelHet logo

Maak een koppeling met Dall-E

Wij koppelen ieder software systeem met Dall-E. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Dall-E

DALL-E is een grote taalmodel dat is getraind door OpenAI. Het is in staat om afbeeldingen te genereren op basis van tekstbeschrijvingen, door gebruik te maken van een proces dat neural style transfer wordt genoemd. Als u bijvoorbeeld DALL-E de tekst "een twee verdiepingen hoog roze huis met een wit hek" geeft, zal het een bijbehorende afbeelding genereren van een roze huis met een wit hek. DALL-E is opmerkelijk vanwege zijn vermogen om een breed scala aan afbeeldingen te genereren, van fotorealistisch tot zeer abstract, en vanwege zijn vermogen om blijkbaar onverwante concepten in één afbeelding te combineren. Het is een voorbeeld van de indrukwekkende mogelijkheden van moderne AI en een demonstratie van het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen in dit veld.

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Dall-E?

  De prijs van een koppeling met Dall-E verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Dall-E worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling met Dall-E bouwen?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Dall-E

  business-software

  Alle business-software (36)

  Staat jouw integratie met Dall-E er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Dall-E er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Dall-E.

  Stel je vraag