KoppelHet logo

Maak een koppeling met DHL

Wij koppelen ieder software systeem met DHL. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met DHL

DHL is een internationaal koeriersbedrijf voor de verzending van pakketten en brieven. DHL wordt door vele webwinkels en andere bedrijven gebruikt voor de verzending van hun pakketten. Via een koppeling met DHL kunt u onder andere automatisch labels aanmaken, verzendingen registreren, pickups requests inschieten en meer. Kortom, vrijwel je hele verzending is via een koppeling met DHL te automatiseren.

  • Automatiseer je verzendingen
  • Track en trace mogelijk via je eigen systemen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met DHL?

De prijs van een koppeling met DHL verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met DHL worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met DHL bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met DHL

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met DHL er niet tussen?

Staat jouw koppeling met DHL er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met DHL.

Stel je vraag