KoppelHet logo

Maak een koppeling met Efficy

Wij koppelen ieder software systeem met Efficy. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Efficy

Efficy is een toonaangevend CRM-softwareplatform dat bedrijven helpt om hun klantrelaties te beheren en te optimaliseren. Het platform biedt een uitgebreide suite van tools voor sales, marketing en klantenservice, waardoor gebruikers hun klantgerichte activiteiten beter kunnen organiseren en beheren.    Efficy is ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en industrie. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk gegevens over klanten en leads bij te houden, contacten te beheren en verkoopkansen op te volgen.

  • Waar de integraties van Efficy stoppen, gaan wij verder

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Efficy?

De prijs van een koppeling met Efficy verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Efficy worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Efficy bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Efficy

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Efficy er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Efficy er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Efficy.

Stel je vraag