KoppelHet logo

Maak een koppeling met Exact

Wij koppelen ieder software systeem met Exact. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Exact

Exact is een softwarepakket voor bedrijfsautomatisering en financiële administratie. Het biedt tools voor het beheren van klanten, leveranciers en medewerkers, het maken van offertes en facturen, het bijhouden van voorraden en het uitvoeren van financiële administratie. Het pakket is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven en is beschikbaar in verschillende versies met verschillende functionaliteiten. Exact is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Exact Software.

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Exact?

  De prijs van een koppeling met Exact verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Exact worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling met Exact bouwen?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Exact

  boekhouding-facturatie

   Staat jouw integratie met Exact er niet tussen?

   Staat jouw koppeling met Exact er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Exact.

   Stel je vraag