KoppelHet logo

Maak een koppeling met Hubspot

Wij koppelen ieder software systeem met Hubspot. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Hubspot

HubSpot is een alles-in-één marketing, sales en service softwareplatform dat bedrijven helpt hun groei en klanttevredenheid te stimuleren. Het werd opgericht in 2006 door Brian Halligan en Dharmesh Shah, en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd als een toonaangevende softwareoplossing voor inbound marketing.    Een van de belangrijkste kenmerken van HubSpot is de gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt voor gebruikers om hun marketing, sales en service activiteiten te beheren vanuit één enkele locatie. Dit omvat onder andere het opzetten van landingspagina's, het verzenden van e-mails, het beheren van sociale media, het genereren van leads en het volgen van de prestaties van campagnes.    HubSpot biedt ook uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden, zodat gebruikers inzicht krijgen in de prestaties van hun marketing, sales en service activiteiten. Dit helpt hen om de effectiviteit van hun campagnes te meten en te optimaliseren.    Een ander belangrijk aspect van HubSpot is de mogelijkheid om gegevens te integreren van andere softwaretoepassingen die een bedrijf gebruikt. Dit omvat bijvoorbeeld integraties met Salesforce, WordPress en Shopify, waardoor gebruikers naadloos gegevens kunnen uitwisselen tussen verschillende toepassingen.HubSpot heeft ook een robuuste gemeenschap van gebruikers, waarvan de leden elkaar ondersteunen en ideeën delen om het meeste uit het platform te halen. Dit omvat onder andere een forum, gebruikersgroepen en online trainingen. Kortom, HubSpot is een krachtige softwareoplossing die bedrijven helpt hun marketing, sales en service activiteiten te stroomlijnen en te optimaliseren. Door gebruik te maken van de vele functies en integraties die het platform biedt, kunnen bedrijven hun groei en klanttevredenheid verbeteren.

  • Waar de integraties van Hubspot stoppen, gaan wij verder

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Hubspot?

De prijs van een koppeling met Hubspot verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Hubspot worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Hubspot bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Hubspot

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Hubspot er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Hubspot er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Hubspot.

Stel je vraag