KoppelHet logo

Maak een koppeling met Hubstaff

Wij koppelen ieder software systeem met Hubstaff. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Hubstaff

Hubstaff is een projectmanagementtool die is ontworpen om te helpen bij het volgen van tijd en productiviteit van teamleden. Het biedt een visuele interface waarmee gebruikers taken kunnen toevoegen en toewijzen aan specifieke teamleden, en kan ook worden gebruikt om de tijd te volgen die teamleden besteden aan specifieke taken. Hubstaff biedt ook verschillende tools voor het opstellen van rapporten en het volgen van de voortgang van projecten, zoals gantt-diagrammen en burn-down charts. Het kan worden gebruikt door teams in verschillende industrieën, waaronder technologie, marketing, ontwerp en meer.

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Hubstaff?

  De prijs van een koppeling met Hubstaff verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Hubstaff worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling met Hubstaff bouwen?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Hubstaff

  business-software

  Alle business-software (36)

  Staat jouw integratie met Hubstaff er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Hubstaff er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Hubstaff.

  Stel je vraag