Klippa
Jouw softwarepakket

Maak een koppeling met Klippa

Wij koppelen ieder software systeem met Klippa. Volledig automatisch, volledig veilig. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Koppeling met Klippa

Klippa is een softwareprogramma dat ontworpen is om bedrijven te ondersteunen bij het digitaal verwerken van documenten. Het programma biedt geavanceerde functies voor het scannen, herkennen en verwerken van gegevens uit documenten. Een van de belangrijkste kenmerken van Klippa is het vermogen om te koppelen met andere softwareapplicaties. Door te koppelen met andere programma's kan Klippa de bedrijfsprocessen van gebruikers verder automatiseren en stroomlijnen. Zo kan Klippa bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een boekhoudprogramma, zodat alle facturen automatisch worden verwerkt in de boekhouding. Ook kan Klippa worden gekoppeld aan een CRM-systeem, waardoor alle klantgegevens direct beschikbaar zijn in het programma. Het koppelen van Klippa met andere softwareapplicaties bespaart tijd en vermindert het risico op fouten bij het overnemen van gegevens. Dit zorgt voor een efficiëntere en nauwkeurigere verwerking van documenten en gegevens, wat de productiviteit van bedrijven kan verhogen.
 • Efficiënte verwerking van documenten en gegevens.
 • Geavanceerde scan- en herkenningsfuncties.
 • Integratie met andere softwareapplicaties.

Waarom een koppeling met Klippa

Met een koppeling met Klippa maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Klippa dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit. Omdat veel meer bedrijven willen koppelen met Klippa gebruiken we zoveel mogelijk functionaliteiten opnieuw. Dit resulteert in lagere maandtarieven en vriendelijke setup-kosten.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met Klippa?

De prijs van een koppeling met Klippa verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Klippa worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met Klippa

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op