KoppelHet logo

Maak een koppeling met Odoo

Wij koppelen ieder software systeem met Odoo. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Odoo

Odoo is een alles-in-één bedrijfsmanagement softwareplatform dat jou als ondernemer helpt bij het beheren van alle aspecten van jouw bedrijf. Met Odoo kun je jouw financiën, verkoop, voorraadbeheer, projectmanagement, HR en marketingbeheer eenvoudig en efficiënt beheren.    Odoo biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om de software te gebruiken en aan te passen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Bovendien biedt Odoo ook nog honderden apps en modules die je kunt gebruiken om de functionaliteit van het platform uit te breiden.    Met Odoo heb je alle tools die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien en te optimaliseren, terwijl je tijd en geld bespaart door alle bedrijfsprocessen op één platform te centraliseren. Het is tijd om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en Odoo kan je hierbij helpen.

  • Waar de standaard koppelingen van Odoo stoppen, kunnen wij alles koppelen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Odoo?

De prijs van een koppeling met Odoo verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Odoo worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Odoo bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Odoo

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Odoo er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Odoo er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Odoo.

Stel je vraag