OpenAI
Jouw softwarepakket

Maak een koppeling met OpenAI

Wij koppelen ieder software systeem met OpenAI. Volledig automatisch, volledig veilig. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Koppeling met OpenAI

OpenAI is een onderzoeksinstituut dat zich richt op het ontwikkelen van kunstmatige intelligentie op een verantwoorde en veilige manier. Het werd opgericht in 2015 door een groep prominente onderzoekers, waaronder Elon Musk en Sam Altman, met als doel het bevorderen en ontwikkelen van vriendelijke AI. OpenAI voert onderzoek uit in een verscheidenheid aan gebieden die verband houden met AI, waaronder machine learning, reinforcement learning en robotica.

  Waarom een koppeling met OpenAI

  Met een koppeling met OpenAI maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met OpenAI dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit. Omdat veel meer bedrijven willen koppelen met OpenAI gebruiken we zoveel mogelijk functionaliteiten opnieuw. Dit resulteert in lagere maandtarieven en vriendelijke setup-kosten.

  Offerte aanvragen

  Wat kost een koppeling bouwen met OpenAI?

  De prijs van een koppeling met OpenAI verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met OpenAI worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


  Offerte aanvragen
  Wat kost een koppeling bouwen?

  Gaan wij jouw software koppelen?

  Marcel, consultant bij KoppelHet
  Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
  Marcel, eigenaar bij KoppelHet
  EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
  Olivier, developer bij KoppelHet
  DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
  Rik, developer bij KoppelHet
  DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

  Veelgestelde vragen

  We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

  Vraag hier iets
  Wat kost het maken van een koppeling?
  De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

  Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
  De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

  Andere koppelingen met OpenAI

  Slimmer werken met software begint vandaag.

  Klaar om jouw systemen te koppelen?

  Offerte aanvragen
  Neem contact op