KoppelHet logo

Maak een koppeling met PowerBI

Wij koppelen ieder software systeem met PowerBI. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met PowerBI

Met de app “Power BI koppeling” kun je in de Microsoft®-applicatie Power BI rapportages inzien over bijna alles. Dankzij een koppeling met je webshop, boekhoudsoftware, CMS of ERP heb je altijd de meest recente data over je onderneming. Heel belangrijk voor bedrijven die beslissingen nemen op basis van data.

  • Altijd inzicht in de belangrijkste resultaten van je onderneming

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met PowerBI?

De prijs van een koppeling met PowerBI verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met PowerBI worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met PowerBI bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met PowerBI

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met PowerBI er niet tussen?

Staat jouw koppeling met PowerBI er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met PowerBI.

Stel je vraag