KoppelHet logo

Maak een koppeling met RDW

Wij koppelen ieder software systeem met RDW. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met RDW

De RDW heeft enorm veel informatie over alle voertuigen die er in Nederland rondrijden. Van kentekengegevens tot APK en voertuighistorie, het is allemaal bij de RDW bekend. Via een koppeling met de RDW API is al deze informatie uit te lezen voor bedrijven met een KVK. Informatie die u via een [koppeling met de RDW API](https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/bedrijven/gegevens-bij-de-rdw-raadplegen/grote-hoeveelheden-voertuiggegevens-raadplegen) kunt opvragen zijn onder meer: voertuig- en APK-gegevens, eigenschappen, verbruik en milieu en historie van een voertuig. Wij kunnen de RDW API aansluiten op vrijwel elk ander software systeem naar wens.

  • Voertuig- en APK-gegevens
  • Eigenschappen
  • Historie

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met RDW?

De prijs van een koppeling met RDW verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met RDW worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met RDW bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met RDW

boekhouding-facturatie

Staat jouw integratie met RDW er niet tussen?

Staat jouw koppeling met RDW er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met RDW.

Stel je vraag