KoppelHet logo

Maak een koppeling met Silvasoft

Wij koppelen ieder software systeem met Silvasoft. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Silvasoft

Silvasoft is een CRM-software die is ontworpen om de verkoop- en marketingactiviteiten van bedrijven te stroomlijnen. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder verkoopbeheer, marketingautomatisering, klantenservice, projectbeheer en meer. Het is een cloudgebaseerde oplossing die kan worden geïntegreerd met andere tools, zoals Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, Mailchimp, HubSpot en meer.

  • Modules voor alle bedrijfsprocessen
  • Eenvoudig overstappen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Silvasoft?

De prijs van een koppeling met Silvasoft verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Silvasoft worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Silvasoft bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Silvasoft

boekhouding-facturatie

business-software

Alle business-software (26)

Staat jouw integratie met Silvasoft er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Silvasoft er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Silvasoft.

Stel je vraag