KoppelHet logo

Maak een koppeling met Simplicate

Wij koppelen ieder software systeem met Simplicate. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Simplicate

Simplicate is CRM, HRM, sales en project-management software. Het bevat alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Simplicate is een gebruiksvriendelijke, flexibele en betaalbare oplossing voor het beheren van je bedrijf. Dankzij de bestaande integraties met andere software en een goede publieke API kunnen we alle denkbare software pakketten koppelen met Simplicate.

  • Best practices per branch
  • Alle informatie in 1 systeem
  • Goede publieke API

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Simplicate?

De prijs van een koppeling met Simplicate verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Simplicate worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Simplicate bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Simplicate

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Simplicate er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Simplicate er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Simplicate.

Stel je vraag