KoppelHet logo

Maak een koppeling met Slack

Wij koppelen ieder software systeem met Slack. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Slack

Slack is een communicatieplatform dat bedrijven helpt bij het verbeteren van hun interne communicatie en samenwerking. Met de gebruiksvriendelijke interface en de slimme functies, zoals chatrooms, berichten en integraties, kunnen teamleden snel en gemakkelijk communiceren en samenwerken.    Slack biedt een veilige en betrouwbare manier om informatie te delen en teamleden op de hoogte te houden van belangrijke updates en nieuws. Hierdoor kunnen teamleden efficiënter werken en kunnen projecten sneller worden afgerond.    Met Slack kun je eenvoudig communiceren en samenwerken met jouw team, waar je ook bent. Dit maakt het mogelijk om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van het bedrijf en de klanten. Het is tijd om jouw communicatie en samenwerking te verbeteren en met Slack heb je hiervoor het ideale platform.

  • Waar de koppelingen van Slack stoppen, gaan wij verder

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Slack?

De prijs van een koppeling met Slack verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Slack worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Slack bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Slack

business-software

Alle business-software (34)

Staat jouw integratie met Slack er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Slack er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Slack.

Stel je vraag