KoppelHet logo

Maak een koppeling met Snelstart

Wij koppelen ieder software systeem met Snelstart. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Snelstart

Snelstart is een boekhoudplatform dat ondernemers helpt bij het bijhouden van hun financiën. Met de gebruiksvriendelijke interface en slimme functies, zoals facturatie, btw-aangifte en automatische bankkoppelingen, kunnen ondernemers snel en efficiënt hun financiën beheren.    Snelstart biedt een complete oplossing voor boekhoudbeheer, waardoor ondernemers hun boekhouding eenvoudig kunnen bijhouden en hun financiële prestaties kunnen optimaliseren. Met Snelstart kun je eenvoudig facturen opstellen en versturen, jouw btw-aangifte automatisch laten berekenen en jouw banktransacties koppelen aan jouw boekhouding.

  • Waar de standaard koppelingen van Snelstart stoppen, kunnen wij alles koppelen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Snelstart?

De prijs van een koppeling met Snelstart verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Snelstart worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Snelstart bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Snelstart

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Snelstart er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Snelstart er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Snelstart.

Stel je vraag