KoppelHet logo

Maak een koppeling met Solar Monkey

Wij koppelen ieder software systeem met Solar Monkey. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Solar Monkey

Solar Monkey is een softwareprogramma dat is ontworpen om zonne-energiesystemen te ontwerpen, te analyseren en te optimaliseren. Het is een krachtig hulpmiddel voor zonne-energie-experts en -installateurs die efficiënte en effectieve systemen willen ontwikkelen.    Een van de grootste voordelen van Solar Monkey is de mogelijkheid om het te koppelen aan andere softwareprogramma's en -platforms. Dit stelt gebruikers in staat om hun werkstroom te optimaliseren en meer geavanceerde analyses uit te voeren.    Een voorbeeld van een platform waarmee Solar Monkey kan worden geïntegreerd, is het monitoringsysteem van het zonnepaneel of boekhoudsoftware voor bijvoorbeeld het synchroniseren van klantgegevens.

  • Waar de standaard koppelingen van Solar Monkey stoppen, kunnen wij alles met Solar Monkey koppelen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Solar Monkey?

De prijs van een koppeling met Solar Monkey verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Solar Monkey worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Solar Monkey bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Solar Monkey

business-software

Alle business-software (34)

Staat jouw integratie met Solar Monkey er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Solar Monkey er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Solar Monkey.

Stel je vraag