KoppelHet logo

Maak een koppeling met Stripe

Wij koppelen ieder software systeem met Stripe. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met Stripe

Stripe is een online betaalplatform dat bedrijven helpt bij het verwerken van online betalingen. Met de gebruiksvriendelijke interface en de slimme functies, zoals fraudepreventie en betalingsbeheer, kunnen bedrijven snel en efficiënt betalingen verwerken en beheren.    Stripe biedt een veilige en betrouwbare manier om online betalingen te accepteren, ongeacht de grootte van het bedrijf. Hierdoor kunnen bedrijven hun klanten een naadloze en prettige betalingservaring bieden.

  • Waar de koppelingen van Stripe stoppen, kunnen wij alles koppelen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Stripe?

De prijs van een koppeling met Stripe verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met Stripe worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met Stripe bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Stripe

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Stripe er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Stripe er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Stripe.

Stel je vraag