KoppelHet logo

Maak een koppeling met TecDoc

Wij koppelen ieder software systeem met TecDoc. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Maatwerk koppeling met TecDoc

TecDoc is een softwarepakket dat ontwikkeld is voor het beheren van onderdelen- en accessoireinformatie voor de automotive sector. Het biedt een uitgebreide database met informatie over onderdelen en accessoires van verschillende merken en modellen, en kan gebruikt worden om onderdelen te zoeken, prijzen te vergelijken en te bestellen. TecDoc is bedoeld voor bedrijven in de automotive sector, zoals garages, onderdelenleveranciers en autodealers.

  • Uitgebreide database met informatie over onderdelen en accessoires
  • Goed te integreren
  • Koppeling met leveranciers

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met TecDoc?

De prijs van een koppeling met TecDoc verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen met TecDoc worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling met TecDoc bouwen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met TecDoc

boekhouding-facturatie

Staat jouw integratie met TecDoc er niet tussen?

Staat jouw koppeling met TecDoc er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met TecDoc.

Stel je vraag