KoppelHet logo

Koppel ABN Amro Bank met Knab bank

Wij maken maatwerk koppelingen tussen ABN Amro Bank en Knab bank. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over ABN Amro Bank

Het overtypen van betalingen vanuit ABN Amro Bank Internetbankieren naar andere systemen is dankzij een koppeling met de ABN Amro Bank niet meer nodig. Een koppeling kan gemaakt worden met vrijwel elk systeem zoals boekhoudpakketten maar ook webshops of CRM-pakketten.

  • Koppeling met diverse systemen
  • Nooit meer transacties overtypen

Over Knab bank

Voor de Knab bank zijn onder meer boekhoudkoppelingen te maken om zo je boekhouding te automatiseren. Ook andere koppelingen op maat zijn echter mogelijk met bijv. je crm, erp of webshop. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen!

  • Meer tijd voor ondernemen
  • Boekhoudkoppelingen

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met ABN Amro Bank en Knab bank?

De prijs van een integratie/koppeling tussen ABN Amro Bank en Knab bank verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen ABN Amro Bank en Knab bank met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen ABN Amro Bank en Knab bank?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Knab bank

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Knab bank er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Knab bank er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Knab bank.

Stel je vraag