KoppelHet logo

Koppel AccountView met Clickup

Wij maken maatwerk koppelingen tussen AccountView en Clickup. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over AccountView

Accountview is boekhoudsoftware en bedrijfssoftware die bedrijven helpt om alles uit hun bedrijfsadministratie te halen. De software helpt u om op elk moment actief inzicht te krijgen in de (financiële) situatie van uw bedrijf. Daarnaast helpt Accountview u ook met diverse bedrijfsprocessen zoals HRM, inkoop en voorraad en relatiebeheer. We kunnnen Accountview voor u koppelen met meerdere andere software systemen. Hiermee kunt u onder meer: automatisch factureren, relaties synchroniseren en uw voorraad vanuit 1 punt beheren.

 • Automatisch voorraadbeheer vanaf 1 punt
 • Automatisch factureren
 • Uw relaties beschikbaar in al uw systemen

Over Clickup

ClickUp is een projectmanagementtool die gebruikers in staat stelt om taken en projecten te plannen, te volgen en te organiseren. Het biedt een visuele interface waarmee gebruikers taken kunnen toevoegen en organiseren in lijsten, tabellen of borden, afhankelijk van hun voorkeur. ClickUp biedt ook verschillende tools voor samenwerking, zoals het toevoegen van teamleden aan projecten en het toewijzen van taken aan specifieke teamleden. Het biedt ook verschillende manieren om de voortgang van een project te volgen, zoals het opstellen van rapporten en het gebruik van gantt-diagrammen. ClickUp kan worden gebruikt door teams in verschillende industrieën, waaronder technologie, marketing, ontwerp en meer.

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met AccountView en Clickup?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen AccountView en Clickup verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen AccountView en Clickup met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen AccountView en Clickup?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Clickup

  business-software

  Alle business-software (35)

  Staat jouw integratie met Clickup er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Clickup er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Clickup.

  Stel je vraag