KoppelHet logo

Koppel AccountView met Google Apps Script

Wij maken maatwerk koppelingen tussen AccountView en Google Apps Script. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over AccountView

Accountview is boekhoudsoftware en bedrijfssoftware die bedrijven helpt om alles uit hun bedrijfsadministratie te halen. De software helpt u om op elk moment actief inzicht te krijgen in de (financiële) situatie van uw bedrijf. Daarnaast helpt Accountview u ook met diverse bedrijfsprocessen zoals HRM, inkoop en voorraad en relatiebeheer. We kunnnen Accountview voor u koppelen met meerdere andere software systemen. Hiermee kunt u onder meer: automatisch factureren, relaties synchroniseren en uw voorraad vanuit 1 punt beheren.

  • Automatisch voorraadbeheer vanaf 1 punt
  • Automatisch factureren
  • Uw relaties beschikbaar in al uw systemen

Over Google Apps Script

Met Google Apps Script kunt u eenvoudig en zonder programmeren zelf software bouwen. Voorbeelden van apps die u met Google Apps Script kunt bouwen zijn onder meer werkbonnen-software, administratie-tools of andere kleinere programma's die uw bedrijf helpen om te automatiseren. Apps die worden gebouwd met Google Apps Script zijn eenvoudig te koppelen met andere producten van de [Google G-Suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/moneybird-koppelen-met-g-suite/) (Google Workspace) zoals [Gmail](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) en Google Docs. Wij kunnen, behalve het bouwen van koppelingen met Google Apps Script, ook zelf software bouwen in Google Apps Script.

  • Eenvoudig te integreren met andere Google Software
  • Flexibel, bouw zelf je eigen software
  • Eenvoudig te gebruiken

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met AccountView en Google Apps Script?

De prijs van een integratie/koppeling tussen AccountView en Google Apps Script verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen AccountView en Google Apps Script met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen AccountView en Google Apps Script?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Google Apps Script

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Google Apps Script er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Google Apps Script er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Google Apps Script.

Stel je vraag