KoppelHet logo

Koppel AccountView met RIVM datasets

Wij maken maatwerk koppelingen tussen AccountView en RIVM datasets. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over AccountView

Accountview is boekhoudsoftware en bedrijfssoftware die bedrijven helpt om alles uit hun bedrijfsadministratie te halen. De software helpt u om op elk moment actief inzicht te krijgen in de (financiële) situatie van uw bedrijf. Daarnaast helpt Accountview u ook met diverse bedrijfsprocessen zoals HRM, inkoop en voorraad en relatiebeheer. We kunnnen Accountview voor u koppelen met meerdere andere software systemen. Hiermee kunt u onder meer: automatisch factureren, relaties synchroniseren en uw voorraad vanuit 1 punt beheren.

  • Automatisch voorraadbeheer vanaf 1 punt
  • Automatisch factureren
  • Uw relaties beschikbaar in al uw systemen

Over RIVM datasets

Het RIVM levert datasets voor onder andere covid-19 vaccinatie-graad en corona-gerelateerde ziekenhuis-bezetting maar heeft ook data-sets voor natuur en milieu, geo wetenschappelijke data, etc. Deze datasets zijn eenvoudig te koppelen aan allerhande andere systemen naar wens.

  • Meer dan 200 datasets beschikbaar
  • Veel datasets worden dagelijks bijgewerkt

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met AccountView en RIVM datasets?

De prijs van een integratie/koppeling tussen AccountView en RIVM datasets verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen AccountView en RIVM datasets met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen AccountView en RIVM datasets?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met RIVM datasets

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met RIVM datasets er niet tussen?

Staat jouw koppeling met RIVM datasets er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met RIVM datasets.

Stel je vraag