KoppelHet logo

Koppel AccountView met Superoffice

Wij maken maatwerk koppelingen tussen AccountView en Superoffice. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over AccountView

Accountview is boekhoudsoftware en bedrijfssoftware die bedrijven helpt om alles uit hun bedrijfsadministratie te halen. De software helpt u om op elk moment actief inzicht te krijgen in de (financiële) situatie van uw bedrijf. Daarnaast helpt Accountview u ook met diverse bedrijfsprocessen zoals HRM, inkoop en voorraad en relatiebeheer. We kunnnen Accountview voor u koppelen met meerdere andere software systemen. Hiermee kunt u onder meer: automatisch factureren, relaties synchroniseren en uw voorraad vanuit 1 punt beheren.

  • Automatisch voorraadbeheer vanaf 1 punt
  • Automatisch factureren
  • Uw relaties beschikbaar in al uw systemen

Over Superoffice

SuperOffice is een toonaangevend CRM-softwareplatform dat bedrijven helpt om hun klantrelaties te beheren en te verbeteren. Het platform biedt een uitgebreide suite van tools voor sales, marketing en klantenservice, waardoor gebruikers hun klantgerichte activiteiten beter kunnen organiseren en beheren. SuperOffice is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en aanpasbaar te zijn, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en industrie. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk gegevens over klanten en leads bij te houden, contacten te beheren en verkoopkansen op te volgen.

  • Waar de koppelingen van SuperOffice stoppen, gaan wij verder

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met AccountView en Superoffice?

De prijs van een integratie/koppeling tussen AccountView en Superoffice verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen AccountView en Superoffice met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen AccountView en Superoffice?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Superoffice

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Superoffice er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Superoffice er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Superoffice.

Stel je vraag