KoppelHet logo

Koppel ActiveCampaign met Moneybird

Wij maken maatwerk koppelingen tussen ActiveCampaign en Moneybird. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over ActiveCampaign

Active Campaign is een krachtig marketing automation platform waarmee jij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Met de gebruiksvriendelijke interface en de vele functionaliteiten, zoals e-mailmarketing, automatisering en CRM, wordt het beheren van jouw marketingcampagnes een fluitje van een cent. Jij verdient een partner die je helpt te groeien, en dat is precies wat Active Campaign voor je kan betekenen.

  • Waar de koppelingen van ActiveCampaign stoppen, gaan wij verder

Over Moneybird

Moneybird is boekhoudsoftware waarin ondernemers zelf hun volledige boekhouding kunnen bijhouden. De boekhoudsoftware is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Met een Moneybird koppeling kunt u onder meer facturen aanmaken en versturen, inkomende facturen inboeken en contacten synchroniseren.

  • Facturen aanmaken en versturen
  • Contacten koppelen
  • Bonnetjes verwerken

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met ActiveCampaign en Moneybird?

De prijs van een integratie/koppeling tussen ActiveCampaign en Moneybird verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen ActiveCampaign en Moneybird met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen ActiveCampaign en Moneybird?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Moneybird

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Moneybird er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Moneybird er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Moneybird.

Stel je vraag