KoppelHet logo

Koppel Asana met Gripp

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Asana en Gripp. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Asana

Asana is een projectmanagementsoftware die gebruikers in staat stelt om taken en projecten te plannen, te volgen en te organiseren. Het biedt een visuele interface waarmee gebruikers taken kunnen toevoegen, bewerken en volgen, en kan ook worden gebruikt om samen te werken met teamleden en afhankelijkheden tussen taken te definiëren. Asana biedt ook verschillende tools voor het opstellen van rapporten en het volgen van de voortgang van projecten. Het kan worden gebruikt door teams in verschillende industrieën, waaronder technologie, marketing, ontwerp en meer.

  Over Gripp

  Gripp is eenvoudige bedrijfssoftware. Het wordt vooral gebruikt door bijv. internet-, archtitecten- of adviesbureaus. Met Gripp kun je onder meer sales en offertes inregelen, planningen maken, facturen versturen en je boekhouding bijhouden. Een uitgebreide maar eenvoudig bruikbare tool. Gripp biedt veel mogelijkheden om te koppelen. Zo kun je via een koppeling met Gripp onder meer facturen versturen, taken aanmaken en offertes verzenden.

  • Eenvoudig bruikbaar
  • Veel mogelijkheden om te koppelen met Gripp

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Asana en Gripp?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Asana en Gripp verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Asana en Gripp met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Asana en Gripp?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Gripp

  business-software

  Alle business-software (36)

  Staat jouw integratie met Gripp er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Gripp er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Gripp.

  Stel je vraag