Koppel ChatGPT met WordPress

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen ChatGPT en WordPress. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over ChatGPT

ChatGPT is een chatbot, ontwikkeld door OpenAI. Het kan op een verbluffende manier antwoord geven op welke vraag je maar bedenkt. Door ChatGPT te koppelen kun je allerlei fascinerende nieuwe toepassingen bedenken. Van het automatisch beantwoorden van mailtjes tot het automatisch beantwoorden van klantvragen. OpenAI heeft sinds kort een koppeling met Zapier waar ChatGPT waarschijnlijk snel aan zal worden toegevoegd.

  Over WordPress

  [WordPress](https://profiles.wordpress.org/koppelhet/) is een content-management systeem waar miljoenen websites over de hele wereld mee gebouwd zijn. WordPress is eenvoudig op maat te maken en er is een enorm aanbod van plugins en thema’s waarmee elke website volledig naar wens gemaakt kan worden. WordPress wordt gebruikt door zowel kleine bedrijven en mkb’ers tot multinationals. Doordat WordPress een open-source systeem is en het eenvoudig is zelf plugins te schrijven zijn er allerlei koppelingen mogelijk. Van betaalprovider voor de WordPress-webshop software WooCommerce tot boekhoudsoftware en marketingautomation.
  • Eenvoudig te koppelen
  • Gebruikt door miljoenen websites

  Waarom een koppeling tussen ChatGPT en WordPress

  Met een koppeling tussen ChatGPT en WordPress maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met ChatGPT of WordPress dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

  Offerte aanvragen

  Wat kost een koppeling bouwen met ChatGPT en WordPress?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen ChatGPT en WordPress verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen ChatGPT en WordPress met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


  Offerte aanvragen
  Wat kost een koppeling bouwen?

  Gaan wij jouw software koppelen?

  Marcel, consultant bij KoppelHet
  Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
  Marcel, eigenaar bij KoppelHet
  EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
  Olivier, developer bij KoppelHet
  DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
  Rik, developer bij KoppelHet
  DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

  Veelgestelde vragen

  We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

  Vraag hier iets
  Wat kost het maken van een koppeling?
  De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

  Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
  De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

  Andere koppelingen met WordPress

  Slimmer werken met software begint vandaag.

  Klaar om jouw systemen te koppelen?

  Offerte aanvragen
  Neem contact op