Koppel Cleverdesk met Knab bank

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen Cleverdesk en Knab bank. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Cleverdesk

Cleverdesk is een projectmanagement software die bedrijven helpt bij het beheren en coördineren van hun projecten, het plannen van taken en het alloceren van middelen. De software biedt ook tools voor het communiceren en samenwerken met teamleden, het beheren van documenten en het bijhouden van de voortgang van projecten.

  Over Knab bank

  Voor de Knab bank zijn onder meer boekhoudkoppelingen te maken om zo je boekhouding te automatiseren. Ook andere koppelingen op maat zijn echter mogelijk met bijv. je crm, erp of webshop. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen!
  • Meer tijd voor ondernemen
  • Boekhoudkoppelingen

  Waarom een koppeling tussen Cleverdesk en Knab bank

  Met een koppeling tussen Cleverdesk en Knab bank maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Cleverdesk of Knab bank dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

  Offerte aanvragen

  Wat kost een koppeling bouwen met Cleverdesk en Knab bank?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Cleverdesk en Knab bank verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Cleverdesk en Knab bank met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


  Offerte aanvragen
  Wat kost een koppeling bouwen?

  Gaan wij jouw software koppelen?

  Marcel, consultant bij KoppelHet
  Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
  Marcel, eigenaar bij KoppelHet
  EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
  Olivier, developer bij KoppelHet
  DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
  Rik, developer bij KoppelHet
  DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

  Veelgestelde vragen

  We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

  Vraag hier iets
  Wat kost het maken van een koppeling?
  De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

  Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
  De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

  Andere koppelingen met Knab bank

  Slimmer werken met software begint vandaag.

  Klaar om jouw systemen te koppelen?

  Offerte aanvragen
  Neem contact op