KoppelHet logo

Koppel Clickup met Salesforce

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Clickup en Salesforce. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Clickup

ClickUp is een projectmanagementtool die gebruikers in staat stelt om taken en projecten te plannen, te volgen en te organiseren. Het biedt een visuele interface waarmee gebruikers taken kunnen toevoegen en organiseren in lijsten, tabellen of borden, afhankelijk van hun voorkeur. ClickUp biedt ook verschillende tools voor samenwerking, zoals het toevoegen van teamleden aan projecten en het toewijzen van taken aan specifieke teamleden. Het biedt ook verschillende manieren om de voortgang van een project te volgen, zoals het opstellen van rapporten en het gebruik van gantt-diagrammen. ClickUp kan worden gebruikt door teams in verschillende industrieën, waaronder technologie, marketing, ontwerp en meer.

  Over Salesforce

  Salesforce is een CRM dat door veel bedrijven wordt gebruikt om hun verkoop- en marketingprocessen te automatiseren. Het heeft veel functies die het de beste CRM maken voor het MKB en grote bedrijven. Salesforce biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder: - Sales Cloud: deze functie helpt bij leadbeheer, prognoses, pijplijnbeheer, territoriumbeheer, opportunitybeheer, prognoses - Service Cloud: deze functie helpt bij automatisering van klantenservice - Marketing Cloud: deze functie helpt met leadgeneratie, campagnebeheer, marketing via sociale media - Analytics Cloud: deze functie helpt bij gegevensanalyse

   ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

   Kennismaking (15min)

   Wat kost een koppeling bouwen met Clickup en Salesforce?

   De prijs van een integratie/koppeling tussen Clickup en Salesforce verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Clickup en Salesforce met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

   Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Clickup en Salesforce?

   Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

   Marcel, eigenaarMarcel
   Mike, consultantMike

   Andere koppelingen koppelingen met Salesforce

   business-software

   Alle business-software (36)

   Staat jouw integratie met Salesforce er niet tussen?

   Staat jouw koppeling met Salesforce er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Salesforce.

   Stel je vraag