Koppel Dall-E met Moneybird

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen Dall-E en Moneybird. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Dall-E

DALL-E is een grote taalmodel dat is getraind door OpenAI. Het is in staat om afbeeldingen te genereren op basis van tekstbeschrijvingen, door gebruik te maken van een proces dat neural style transfer wordt genoemd. Als u bijvoorbeeld DALL-E de tekst "een twee verdiepingen hoog roze huis met een wit hek" geeft, zal het een bijbehorende afbeelding genereren van een roze huis met een wit hek. DALL-E is opmerkelijk vanwege zijn vermogen om een breed scala aan afbeeldingen te genereren, van fotorealistisch tot zeer abstract, en vanwege zijn vermogen om blijkbaar onverwante concepten in één afbeelding te combineren. Het is een voorbeeld van de indrukwekkende mogelijkheden van moderne AI en een demonstratie van het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen in dit veld.

  Over Moneybird

  Moneybird is boekhoudsoftware waarin ondernemers zelf hun volledige boekhouding kunnen bijhouden. De boekhoudsoftware is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Met een Moneybird koppeling kunt u onder meer facturen aanmaken en versturen, inkomende facturen inboeken en contacten synchroniseren.
  • Facturen aanmaken en versturen
  • Contacten koppelen
  • Bonnetjes verwerken

  Waarom een koppeling tussen Dall-E en Moneybird

  Met een koppeling tussen Dall-E en Moneybird maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Dall-E of Moneybird dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

  Offerte aanvragen

  Wat kost een koppeling bouwen met Dall-E en Moneybird?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Dall-E en Moneybird verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Dall-E en Moneybird met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


  Offerte aanvragen
  Wat kost een koppeling bouwen?

  Gaan wij jouw software koppelen?

  Marcel, consultant bij KoppelHet
  Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
  Marcel, eigenaar bij KoppelHet
  EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
  Olivier, developer bij KoppelHet
  DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
  Rik, developer bij KoppelHet
  DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

  Veelgestelde vragen

  We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

  Vraag hier iets
  Wat kost het maken van een koppeling?
  De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

  Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
  De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

  Andere koppelingen met Moneybird

  Slimmer werken met software begint vandaag.

  Klaar om jouw systemen te koppelen?

  Offerte aanvragen
  Neem contact op