KoppelHet logo

Koppel Dall-E met WordPress

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Dall-E en WordPress. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Dall-E

DALL-E is een grote taalmodel dat is getraind door OpenAI. Het is in staat om afbeeldingen te genereren op basis van tekstbeschrijvingen, door gebruik te maken van een proces dat neural style transfer wordt genoemd. Als u bijvoorbeeld DALL-E de tekst "een twee verdiepingen hoog roze huis met een wit hek" geeft, zal het een bijbehorende afbeelding genereren van een roze huis met een wit hek. DALL-E is opmerkelijk vanwege zijn vermogen om een breed scala aan afbeeldingen te genereren, van fotorealistisch tot zeer abstract, en vanwege zijn vermogen om blijkbaar onverwante concepten in één afbeelding te combineren. Het is een voorbeeld van de indrukwekkende mogelijkheden van moderne AI en een demonstratie van het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen in dit veld.

  Over WordPress

  [WordPress](https://profiles.wordpress.org/koppelhet/) is een content-management systeem waar miljoenen websites over de hele wereld mee gebouwd zijn. WordPress is eenvoudig op maat te maken en er is een enorm aanbod van plugins en thema’s waarmee elke website volledig naar wens gemaakt kan worden. WordPress wordt gebruikt door zowel kleine bedrijven en mkb’ers tot multinationals. Doordat WordPress een open-source systeem is en het eenvoudig is zelf plugins te schrijven zijn er allerlei koppelingen mogelijk. Van betaalprovider voor de WordPress-webshop software WooCommerce tot boekhoudsoftware en marketingautomation.

  • Eenvoudig te koppelen
  • Gebruikt door miljoenen websites

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Dall-E en WordPress?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Dall-E en WordPress verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Dall-E en WordPress met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Dall-E en WordPress?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met WordPress

  business-software

  Alle business-software (36)

  Staat jouw integratie met WordPress er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met WordPress er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met WordPress.

  Stel je vraag