KoppelHet logo

Koppel Eventix met Moneybird

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Eventix en Moneybird. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Eventix

Eventix is een evenementenbeheerplatform dat organisatoren helpt om hun evenementen te beheren, tickets te verkopen en deelnemers te beheren. Het platform biedt een alles-in-één oplossing voor evenementenbeheer, waardoor organisatoren hun evenementen op een efficiënte en effectieve manier kunnen plannen, promoten en uitvoeren.    Eventix is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en aanpasbaar te zijn, waardoor het geschikt is voor evenementen van elke omvang en type. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface die gebruikers in staat stelt om snel evenementen aan te maken, tickets te verkopen en deelnemers te beheren.

  • Waar de koppelingen van Eventix stoppen, gaan wij verder

Over Moneybird

Moneybird is boekhoudsoftware waarin ondernemers zelf hun volledige boekhouding kunnen bijhouden. De boekhoudsoftware is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Met een Moneybird koppeling kunt u onder meer facturen aanmaken en versturen, inkomende facturen inboeken en contacten synchroniseren.

  • Facturen aanmaken en versturen
  • Contacten koppelen
  • Bonnetjes verwerken

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Eventix en Moneybird?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Eventix en Moneybird verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Eventix en Moneybird met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Eventix en Moneybird?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Moneybird

business-software

Alle business-software (34)

Staat jouw integratie met Moneybird er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Moneybird er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Moneybird.

Stel je vraag