KoppelHet logo

Koppel Exact met Gripp

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Exact en Gripp. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Exact

Exact is een softwarepakket voor bedrijfsautomatisering en financiële administratie. Het biedt tools voor het beheren van klanten, leveranciers en medewerkers, het maken van offertes en facturen, het bijhouden van voorraden en het uitvoeren van financiële administratie. Het pakket is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven en is beschikbaar in verschillende versies met verschillende functionaliteiten. Exact is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Exact Software.

  Over Gripp

  Gripp is eenvoudige bedrijfssoftware. Het wordt vooral gebruikt door bijv. internet-, archtitecten- of adviesbureaus. Met Gripp kun je onder meer sales en offertes inregelen, planningen maken, facturen versturen en je boekhouding bijhouden. Een uitgebreide maar eenvoudig bruikbare tool. Gripp biedt veel mogelijkheden om te koppelen. Zo kun je via een koppeling met Gripp onder meer facturen versturen, taken aanmaken en offertes verzenden.

  • Eenvoudig bruikbaar
  • Veel mogelijkheden om te koppelen met Gripp

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Exact en Gripp?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Exact en Gripp verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Exact en Gripp met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Exact en Gripp?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Gripp

  business-software

  Alle business-software (36)

  Staat jouw integratie met Gripp er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Gripp er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Gripp.

  Stel je vraag