KoppelHet logo

Koppel Excel met Gmail

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Excel en Gmail. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Excel

Ondanks alle softwarepakketten die er zijn gebruiken veel bedrijven nog steeds Excel voor een deel van hun bedrijfsprocessen. Excel is een flexibele tool waar u eenvoudig allerlei soorten data in kunt verwerken, formule's draaien en berekeningen maken. Toch kan het ingewikkeld zijn om gegevens uit andere software in Excel te krijgen of juist gegevens vanuit Excel in andere software te importeren. Met een maatwerk koppeling met Excel is dat probleem de wereld uit. Wij kunnen Excel koppelen met vrijwel elk ander softwarepakket.

  • Flexibel
  • Wordt nog steeds door ontelbaar veel bedrijven gebruikt

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de [G-suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.

  • Gmail is eenvoudig te koppelen
  • Verstuur automatisch e-mails
  • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Excel en Gmail?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Excel en Gmail verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Excel en Gmail met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Excel en Gmail?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Gmail

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Gmail er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Gmail er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Gmail.

Stel je vraag