KoppelHet logo

Koppel Facebook met Klantenvertellen

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Facebook en Klantenvertellen. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Facebook

Iedereen kent Facebook, het social media-platform dat al sinds 2004 bestaat en door miljoenen mensen en bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt. Facebook biedt veel mogelijkheden om te koppelen, zo kunt u automatisch berichten plaatsen, het aantal likes bijhouden, foto's plaatsen, etcetera, etcetera.

  • Uitgebreide mogelijkheden om te koppelen
  • Veel gebruikers over de hele wereld

Over Klantenvertellen

Klantenvertellen is één van de grote Nederlandse platforms op het gebied van klantbeoordelingen. Via Klantenvertellen kunt klanten hun reviews achterlaten over horecazaken, webshops en andere bedrijven. Reviews zijn onder meer vaak goed zichtbaar in Google. De reviews via Klantenvertellen zijn goed te integreren via een koppeling met je website, webshop of software systeem.

  • Reviews zijn eenvoudig vindbaar in Google
  • Klantenvertellen is één van de grootste review-platforms van Nederland

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Facebook en Klantenvertellen?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Facebook en Klantenvertellen verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Facebook en Klantenvertellen met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Facebook en Klantenvertellen?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Klantenvertellen

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Klantenvertellen er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Klantenvertellen er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Klantenvertellen.

Stel je vraag