KoppelHet logo

Koppel Freshsales met Gmail

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Freshsales en Gmail. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Freshsales

Freshsales is een CRM systeem voor de maakindustrie. Het bevat functionaliteiten zoals contactbeheer, email integratie en analytics. Dankzij de developer toolkit kunnen er allerlei maatwerk applicaties binnen freshsales worden gebouwd en is ook de integratie met andere applicaties mogelijk.

  • Developer toolkit
  • Integratie met andere applicaties

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de [G-suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.

  • Gmail is eenvoudig te koppelen
  • Verstuur automatisch e-mails
  • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Freshsales en Gmail?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Freshsales en Gmail verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Freshsales en Gmail met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Freshsales en Gmail?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Gmail

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Gmail er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Gmail er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Gmail.

Stel je vraag