KoppelHet logo

Koppel Gmail met Klippa

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Gmail en Klippa. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de [G-suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.

  • Gmail is eenvoudig te koppelen
  • Verstuur automatisch e-mails
  • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

Over Klippa

Klippa is een softwareprogramma dat ontworpen is om bedrijven te ondersteunen bij het digitaal verwerken van documenten. Het programma biedt geavanceerde functies voor het scannen, herkennen en verwerken van gegevens uit documenten. Een van de belangrijkste kenmerken van Klippa is het vermogen om te koppelen met andere softwareapplicaties. Door te koppelen met andere programma's kan Klippa de bedrijfsprocessen van gebruikers verder automatiseren en stroomlijnen. Zo kan Klippa bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een boekhoudprogramma, zodat alle facturen automatisch worden verwerkt in de boekhouding. Ook kan Klippa worden gekoppeld aan een CRM-systeem, waardoor alle klantgegevens direct beschikbaar zijn in het programma. Het koppelen van Klippa met andere softwareapplicaties bespaart tijd en vermindert het risico op fouten bij het overnemen van gegevens. Dit zorgt voor een efficiëntere en nauwkeurigere verwerking van documenten en gegevens, wat de productiviteit van bedrijven kan verhogen.

  • Efficiënte verwerking van documenten en gegevens.
  • Geavanceerde scan- en herkenningsfuncties.
  • Integratie met andere softwareapplicaties.

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Gmail en Klippa?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Gmail en Klippa verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Gmail en Klippa met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Gmail en Klippa?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Klippa

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Klippa er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Klippa er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Klippa.

Stel je vraag