KoppelHet logo

Koppel Gmail met Lightspeed

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Gmail en Lightspeed. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de [G-suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.

  • Gmail is eenvoudig te koppelen
  • Verstuur automatisch e-mails
  • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

Over Lightspeed

Lightspeed is een uitgebreid softwarepakket voor horeca, retail en e-commerce. Het biedt onder meer een kassasysteem, voorraadbeheer, een webshop en betalingsbeheer. Horecabedrijven kunnen er hun vloerplan, menu en kassasysteem in managen. Lightspeed is enorm flexibel en eenvoudig te koppelen met vele andere software systemen. Een maatwerk koppeling met Lightspeed maakt de mogelijkheden oneindig.

  • Eenvoudig en flexibel te koppelen
  • Uitgebreide functionaliteiten voor horeca, retail en e-commerce

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Gmail en Lightspeed?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Gmail en Lightspeed verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Gmail en Lightspeed met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Gmail en Lightspeed?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Lightspeed

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Lightspeed er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Lightspeed er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Lightspeed.

Stel je vraag