Koppel Gmail met Maatwerk ERP

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen Gmail en Maatwerk ERP. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de [G-suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.
 • Gmail is eenvoudig te koppelen
 • Verstuur automatisch e-mails
 • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

Over Maatwerk ERP

Wellicht hebt u een maatwerk ERP pakket laten bouwen. Of zitten er maatwerk functionaliteiten in uw ERP softwarepakket. Tegelijk gebruikt u ook andere software voor uw bedrijfsprocessen. Met een koppeling met uw maatwerk ERP software wordt alles naadloos verbonden. Geen gegevens meer overtypen of imports draaien met een koppeling met maatwerk ERP software.
 • Flexibel te configureren
 • Sluit aan op uw bedrijfsprocessen

Waarom een koppeling tussen Gmail en Maatwerk ERP

Met een koppeling tussen Gmail en Maatwerk ERP maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Gmail of Maatwerk ERP dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met Gmail en Maatwerk ERP?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Gmail en Maatwerk ERP verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Gmail en Maatwerk ERP met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met Maatwerk ERP

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op