KoppelHet logo

Koppel Gmail met Zoho

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Gmail en Zoho. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de [G-suite](https://www.koppelhet.nl/koppelingen/g-suite-koppelen-met-gmail/) als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.

  • Gmail is eenvoudig te koppelen
  • Verstuur automatisch e-mails
  • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

Over Zoho

Zoho is een krachtig softwarepakket voor bedrijven met CRM- en ERP functionaliteiten. Het pakket bevat allerlei modules zoals projecten, email, klantenservice en HR. Daarnaast is het systeem op maat te configureren waardoor het perfect past in de werkwijze van uw bedrijf. Zoho is te koppelen met allerlei andere softwaresystemen, van webshops tot marketing- en salespakketten.

  • Op maat te configuren
  • Veel koppeling zijn plug-and-play

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Gmail en Zoho?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Gmail en Zoho verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Gmail en Zoho met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Gmail en Zoho?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Zoho

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Zoho er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Zoho er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Zoho.

Stel je vraag