KoppelHet logo

Koppel Gripp met Teamleader

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Gripp en Teamleader. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Gripp

Gripp is eenvoudige bedrijfssoftware. Het wordt vooral gebruikt door bijv. internet-, archtitecten- of adviesbureaus. Met Gripp kun je onder meer sales en offertes inregelen, planningen maken, facturen versturen en je boekhouding bijhouden. Een uitgebreide maar eenvoudig bruikbare tool. Gripp biedt veel mogelijkheden om te koppelen. Zo kun je via een koppeling met Gripp onder meer facturen versturen, taken aanmaken en offertes verzenden.

  • Eenvoudig bruikbaar
  • Veel mogelijkheden om te koppelen met Gripp

Over Teamleader

Teamleader is eenvoudig bruikbare software om contacten in te organiseren, facturen te versturen, offertes aan te maken en andere functionaliteiten om je bedrijf te stroomlijnen. Teamleader wordt door duizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt. Teamleader biedt veel integraties out-of-the-box aan maar ook maatwerk koppelingen zijn mogelijk via de Teamleader API. Zo kun je via een koppeling met Teamleader facturen en offertes aanmaken, producten beheren en taken opvoeren.

  • Populair CRM systeem
  • Veel koppelingen standaard beschikbaar
  • Uitgebreide API

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Gripp en Teamleader?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Gripp en Teamleader verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Gripp en Teamleader met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Gripp en Teamleader?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Teamleader

business-software

Alle business-software (35)

Staat jouw integratie met Teamleader er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Teamleader er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Teamleader.

Stel je vraag