KoppelHet logo

Koppel Homerun met Sendcloud

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Homerun en Sendcloud. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Homerun

Homerun is een wervingsplatform dat bedrijven helpt bij het aantrekken van de beste talenten. Met de gebruiksvriendelijke interface en slimme functies, zoals vacature-ontwerp, sollicitatiebeheer en analyse, kunnen bedrijven snel en efficiënt sollicitanten vinden en selecteren.    Homerun biedt een innovatieve en moderne benadering van wervingsprocessen, met nadruk op het creëren van aantrekkelijke en inspirerende vacatureteksten en het stroomlijnen van de sollicitatie-ervaring voor sollicitanten. Dit helpt bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie en de juiste kandidaten aan te trekken.

  • Waar de koppelingen van Homerun stoppen, gaan wij verder

Over Sendcloud

Sendcloud is een alles-in-1 platform voor verzendingen. Via het platform kun je onder meer labels printen, verzendnotificaties versturen, retouren managen en meer. Een koppeling tussen Sendcloud en je ERP, CRM of andere bedrijfssoftware zorgt ervoor dat al je verzendingen vanaf nu zorgeloos worden geregeld.

  • Veel plug-and-play integraties
  • Alles in 1

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Homerun en Sendcloud?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Homerun en Sendcloud verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Homerun en Sendcloud met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Homerun en Sendcloud?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Sendcloud

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Sendcloud er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Sendcloud er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Sendcloud.

Stel je vraag