Koppel Hubspot met Moneybird

Wij maken volledig automatische koppelingen tussen Hubspot en Moneybird. Vanaf €95,-/maand + setupfee. Zo helpen we groeiende bedrijven om terugkerende- en saaie taken te automatiseren.

Offerte aanvragen
  Diensten
 • Koppelingen
 • Software automation
 • Advies en consultancy
  Type koppeling
 • Data synchroniseren
 • Taken automatiseren
 • Dashboards
  Jortt logo partner van KoppelHetZapier logo partner van KoppelHetMake logo partner van KoppelHetRevelant logo partner van KoppelHetWander logo partner van KoppelHet

Over Hubspot

HubSpot is een alles-in-één marketing, sales en service softwareplatform dat bedrijven helpt hun groei en klanttevredenheid te stimuleren. Het werd opgericht in 2006 door Brian Halligan en Dharmesh Shah, en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd als een toonaangevende softwareoplossing voor inbound marketing.    Een van de belangrijkste kenmerken van HubSpot is de gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt voor gebruikers om hun marketing, sales en service activiteiten te beheren vanuit één enkele locatie. Dit omvat onder andere het opzetten van landingspagina's, het verzenden van e-mails, het beheren van sociale media, het genereren van leads en het volgen van de prestaties van campagnes.    HubSpot biedt ook uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden, zodat gebruikers inzicht krijgen in de prestaties van hun marketing, sales en service activiteiten. Dit helpt hen om de effectiviteit van hun campagnes te meten en te optimaliseren.    Een ander belangrijk aspect van HubSpot is de mogelijkheid om gegevens te integreren van andere softwaretoepassingen die een bedrijf gebruikt. Dit omvat bijvoorbeeld integraties met Salesforce, WordPress en Shopify, waardoor gebruikers naadloos gegevens kunnen uitwisselen tussen verschillende toepassingen.HubSpot heeft ook een robuuste gemeenschap van gebruikers, waarvan de leden elkaar ondersteunen en ideeën delen om het meeste uit het platform te halen. Dit omvat onder andere een forum, gebruikersgroepen en online trainingen. Kortom, HubSpot is een krachtige softwareoplossing die bedrijven helpt hun marketing, sales en service activiteiten te stroomlijnen en te optimaliseren. Door gebruik te maken van de vele functies en integraties die het platform biedt, kunnen bedrijven hun groei en klanttevredenheid verbeteren.
 • Waar de integraties van Hubspot stoppen, gaan wij verder

Over Moneybird

Moneybird is boekhoudsoftware waarin ondernemers zelf hun volledige boekhouding kunnen bijhouden. De boekhoudsoftware is gebruiksvriendelijk en werkt snel. Met een Moneybird koppeling kunt u onder meer facturen aanmaken en versturen, inkomende facturen inboeken en contacten synchroniseren.
 • Facturen aanmaken en versturen
 • Contacten koppelen
 • Bonnetjes verwerken

Waarom een koppeling tussen Hubspot en Moneybird

Met een koppeling tussen Hubspot en Moneybird maken we een koppeling die precies bij jouw bedrijfsprocessen past. Volledig veilig, volledig volgens jouw wensen. We passen 'm aan, aan jouw wensen en mogelijkheden. En wil je in de toekomst uitbreiden naar meer koppelingen met Hubspot of Moneybird dan is dat geen probleem. We bouwen dan gewoon de bestaande koppeling verder uit.

Offerte aanvragen

Wat kost een koppeling bouwen met Hubspot en Moneybird?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Hubspot en Moneybird verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Hubspot en Moneybird met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.


Offerte aanvragen
Wat kost een koppeling bouwen?

Gaan wij jouw software koppelen?

Marcel, consultant bij KoppelHet
Eigenaar, consultantMike Fraanjemike@koppelhet.nl
Marcel, eigenaar bij KoppelHet
EigenaarMarcel van Beekinfo@koppelhet.nl
Olivier, developer bij KoppelHet
DeveloperOlivier Strieninfo@koppelhet.nl
Rik, developer bij KoppelHet
DeveloperRik Matoninfo@koppelhet.nl

Veelgestelde vragen

We proberen veel voorkomende vragen zoveel mogelijk online te beantwoorden. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje/mailtje.

Vraag hier iets
Wat kost het maken van een koppeling?
De kosten van het maken van de koppeling is afhankelijk van wat je wilt koppelen, tijdens de kennismaking stellen we je gerichte vragen zodat we een prijsinschatting kunnen maken. Wat wij vooral belangrijk vinden is de besparing die het oplevert, stel je voor je bespaard elke dag een uur voor 3 medewerkers dan bespaar je al 60 uur per maand!

Hoe gaan jullie om met het onderhoud van de koppeling?
De koppelingen die wij ontwikkelen worden door het team onderhouden, hierover leggen we afspraken vast in een onderhoudscontract. Mocht er dan een keer iets misgaan dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Andere koppelingen met Moneybird

Slimmer werken met software begint vandaag.

Klaar om jouw systemen te koppelen?

Offerte aanvragen
Neem contact op