KoppelHet logo

Koppel Jira met Rabobank

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Jira en Rabobank. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Jira

Jira is een projectmanagementtool die vooral wordt gebruikt door softwareontwikkelingsteams om taken en projecten te plannen, te volgen en te organiseren. Het biedt een visuele interface waarmee gebruikers taken kunnen toevoegen, bewerken en volgen, en kan ook worden gebruikt om samen te werken met teamleden en afhankelijkheden tussen taken te definiëren. Jira biedt ook verschillende tools voor het opstellen van rapporten en het volgen van de voortgang van projecten, zoals gantt-diagrammen en burn-down charts. Het kan ook worden gebruikt om fouten en problemen in software te volgen en op te lossen. Jira wordt veel gebruikt in de technologie-industrie, maar kan ook worden gebruikt door andere teams die gebruik maken van agile-methoden.

  Over Rabobank

  Met een maatwerk koppeling tussen jouw boekhoudpakket, crm, webshop of andere applicatie kun je alle bankafschriften direct verwerken en hoef je nooit meer transacties over te typen. Rabobank ondersteunt diverse manieren van koppelen en afhankelijk van je applicatie gaan we op zoek naar de meest geschikte manier.

  • Bankafschriften eenvoudig koppelen
  • Nooit meer transacties overtypen

  ‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

  Kennismaking (15min)

  Wat kost een koppeling bouwen met Jira en Rabobank?

  De prijs van een integratie/koppeling tussen Jira en Rabobank verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Jira en Rabobank met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

  Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Jira en Rabobank?

  Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

  Marcel, eigenaarMarcel
  Mike, consultantMike

  Andere koppelingen koppelingen met Rabobank

  business-software

  Alle business-software (36)

  Staat jouw integratie met Rabobank er niet tussen?

  Staat jouw koppeling met Rabobank er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Rabobank.

  Stel je vraag