KoppelHet logo

Koppel Knab bank met Monday

Wij maken maatwerk koppelingen tussen Knab bank en Monday. Zo makkelijk als stekkers in een stekkerdoos

Offerte aanvragen

Partners en klanten van KoppelHet

Jortt logo partner van KoppelHet
Zapier logo partner van KoppelHet
Make logo partner van KoppelHet
Revelant logo partner van KoppelHet
Wander logo partner van KoppelHet

Over Knab bank

Voor de Knab bank zijn onder meer boekhoudkoppelingen te maken om zo je boekhouding te automatiseren. Ook andere koppelingen op maat zijn echter mogelijk met bijv. je crm, erp of webshop. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen!

  • Meer tijd voor ondernemen
  • Boekhoudkoppelingen

Over Monday

Monday is een softwarepakket voor projectmanagement en teamsamenwerking. Het biedt tools voor het beheren van taken en projecten, het plannen van afspraken en het communiceren met teamleden. Monday is bedoeld voor teams van elke grootte en is beschikbaar in verschillende versies met verschillende functionaliteiten. Het pakket is ontwikkeld door het Duitse bedrijf monday.com.

  • Gebruiksgemak
  • Goede integratiemogelijkheden
  • Flexibel

‘Als je iets elke dag 10 minuten sneller kunt doen houd je in een jaar ruim 60 uur over. In de ‘digital audit’ gaan we op een gestructureerde manier op zoek de software en automatisering waarmee jij elke dag tijd bespaart.’

Kennismaking (15min)

Wat kost een koppeling bouwen met Knab bank en Monday?

De prijs van een integratie/koppeling tussen Knab bank en Monday verschilt. In sommige gevallen is er maatwerk nodig of moeten er systemen dan alleen Knab bank en Monday met elkaar worden geïntegreerd. Het beste kun je even een korte kennismaking inplannen of een WhatsApp sturen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Gaan wij jouw koppeling bouwen tussen Knab bank en Monday?

Dit zijn wij: techneuten, ontwerpers, analisten en developers. Dankzij ons werk houden snel groeiende bedrijven meer tijd over om te doen waar ze het beste in zijn: groeien. Minder zelf doen. Meer vanzelf. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Marcel, eigenaarMarcel
Mike, consultantMike

Andere koppelingen koppelingen met Monday

business-software

Alle business-software (36)

Staat jouw integratie met Monday er niet tussen?

Staat jouw koppeling met Monday er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor maatwerk koppelingen met Monday.

Stel je vraag